Извършен е ремонт  на счупения мост в местността Бели брег

...
Извършен е ремонт  на счупения мост в местността Бели брег
Коментари Харесай

Уникален мост е като нов след ремонт

Извършен е ремонт  на счупения мост в местността Бели брег в региона на Златните мостове. Възстановен е парапетът на моста. Това потвърдиха за Българска телеграфна агенция от Дирекцията на Природен парк „ Витоша “. Преди дни оттова оповестиха, че вандали са изпочупили парапета на моста, построено по план на Пощенска банка. От управлението на парка през днешния ден още веднъж молиха още веднъж жителите да пазят оборудванията.

От Дирекцията на парка обявиха, че към този момент има отпуснато финансиране за ремонта и на огромния мост над така наречен каменна река по маркираната с алена лентова маркировка пътека от хижа “Алеко ” до Голи връх. Очаква се в най-скоро време да стартират дейностите. В края на юли от парка приканиха туристите да употребяват обходния маршрут през околност Платото, като следват зимната стълбова маркировка.
-->
На уеб страницата на парка има информация, с която се уведомяват посетителите на Витоша кои действия са неразрешени. Сред тях, с изключение на съзнателно увреждане на парковата инфраструктура, са още лепенето на стикери върху указателни табели и замърсяване, написа БТА
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР